8.6
 • Wellness
 • In der Nähe vom Wald
 • In der Nähe vom Strand / Meer
 • Wifi centraal
 • Restaurant
 • Bar / Café
 • Haustiere nicht gestattet
 • Mietunterkunft
 • Camping
 • Sportplatz
 • Überdachtes Schwimmbad / Hallenbad

Ons Buiten, für Deinen besonderen Draußenurlaub in Zeeland

Ons Buiten liegt im Herzen von Oostkapelle, nur 2 km vom Strand entfernt und bietet extra Komfort für ein besonderes Campingerlebnis. Ob Sie mit ihrem Zelt kommen oder eine luxe Unterkunft wählen. Luxuriös wird es mit Privatsanitär, Hängematte und Schlafvogelhäuschen auf dem Platz. Für kleine Kinder gibt es ein Kleinkinderfeld. Es gibt auch zahlreiche Spielplätze.

Telefonisch buchen

+0031 (0) 118-581813
 • Mei wochenendeKomfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  3

  Komfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  ab 120,00
  von 28. April 2017 bis 1. Mai 2017
  In dit extra lange weekend is het weer genieten geblazen op camping Ons Buiten. Doe mee met de leuke activiteiten van het animatieteam of geniet van de wellness, die tijdens ons voorseizoen dagelijks 3 uur gratis te gebruiken is. Het hele weekend verblijf je met je eigen kampeermiddel op onze mooie ruime en kindvriendelijke plaatsen van 150 m2. Kom met een eigen tent of neem je caravan mee. Wel het buitengevoel maar niet helemaal back to basic? Reserveer dan een privébadkamer in het sanitairgebouw. Dan heb je het hele verblijf lang een eigen douche en toilet. Wel zo fijn!
 • Maiferien 2Komfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  8

  Komfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  ab 294,00
  von 29. April 2017 bis 7. Mai 2017
  De zomer staat voor de deur en omdat we niet kunnen wachten tot het zover is, zijn we in de meivakantie bij Ons Buiten al helemaal in de zomersfeer. Doe mee met het animatieteam, die de hele meivakantie voor je klaar staan. Of ga een dagje naar het strand en relax daarna nog even met een koel drankje op het gezellige terras van ONSpaviljoen. Hier haal je trouwens ‘s ochtends ook je warme en verse broodjes voor het ontbijt. Voor het ultieme vakantiegevoel schakel je onze ontbijtservice in. Op de bakfiets bezorgen we het ontbijt gewoon bij je kampeerplaats. Hoe luxe is dat? Ook dit jaar is het animatieteam weer van de partij! In de meivakantie zorgen zij er voor dat je niet stil hoeft te zitten. Maar ook aan de ouderen is gedacht, want net als vorig jaar is de sauna weer 3 uur per dag gratis toegankelijk voor al onze gasten. Dat is dus extra genieten! Je verblijft met je eigen kampeermiddel op onze mooie ruime en kindvriendelijke plaatsen van 100 tot 125 m2. Kom met een eigen tent of neem je caravan mee. Wel het buitengevoel maar niet helemaal back to basic? Reserveer dan een privébadkamer in het sanitairgebouw. Dan heb je het hele verblijf lang een eigen douche en toilet. Wel zo fijn!
 • Hemelvaart-PinksterenKomfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  13

  Komfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  ab 359,00
  von 24. Mai 2017 bis 6. Juni 2017
  In Zeeland hoef je je geen seconde te vervelen. Zeker niet in het voorjaar. Het is één van de mooiste momenten om de provincie te bezoeken. De blaadjes aan de bomen kleuren groen en alles staat in bloei. Wist je dat Zeeland ook nog eens de meeste zonuren kent? Waai lekker uit op de fiets door polders, wandel over het strand en door de tuinen. Adem de zilte lucht in en realiseer je dat het echt vakantie is. Op de camping is er genoeg te doen, de kinderen kunnen gezellig spelen in de vele speeltuinen of lekker zwemmen in het zwembad. Natuurlijk kunnen ze ook meedoen met het animatieteam dat tijdens de weekenden allerlei leuke activiteiten organiseert. Voor de ouderen hebben we natuurlijk ook iets speciaals, want al onze gasten mogen in het voorseizoen 3 uur per dag gratis gebruik maken van de wellness. Je verblijft met je eigen kampeermiddel op onze mooie ruime en kindvriendelijke plaatsen van 100 tot 125 m2. Kom met een eigen tent of neem je caravan mee. Wel het buitengevoel maar niet helemaal back to basic? Reserveer dan een privébadkamer in het sanitairgebouw. Dan heb je je hele verblijf een eigen douche en toilet. Wel zo fijn!
 • Juni AngebotKomfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  26

  Komfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  ab 489,00
  von 7. Juni 2017 bis 3. Juli 2017
  Ben je gek op het buitenleven en de gezelligheid van een camping, maar laat je de drukte liever links liggen? Dan is ons arrangement in juni echt iets voor jou. De hele maand is Zeeland jouw tweede thuis en geniet je van de rust en de ruimte die onze prachtige omgeving je biedt. En dat niet alleen. Het arrangement is ook nog eens heel voordelig. Elk weekend loopt het animatieteam op het camping dus er is genoeg te beleven. Wil je helemaal tot rust komen dan kan je ook nog genieten van de wellness. Deze is in het voorseizoen 3 uur per dag gratis toegankelijk voor alle gasten. Je verblijft met je eigen kampeermiddel op onze mooie ruime en kindvriendelijke plaatsen van 100 tot 125 m2. Kom met een eigen tent of neem je caravan mee. Wel het buitengevoel maar niet helemaal back to basic? Reserveer dan een privébadkamer in het sanitairgebouw. Dan heb je het hele verblijf lang een eigen douche en toilet. Wel zo fijn!
 • FronleichnamKomfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  4

  Komfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  ab 170,00
  von 14. Juni 2017 bis 18. Juni 2017
  Het is nog niet officieel zomer, maar toch valt er bij ons in Zeeland al van alles te beleven. Huur een fiets en ga er lekker op uit om de omgeving te ontdekken. Breng een bezoekje aan een van de vele dorpjes in de buurt. Natuurlijk kan je ook naar het strand toe gaan, het ligt maar op een kleine 2,5 kilometer afstand. Het animatieteam zorgt er op de camping voor dat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Maar ook de ouderen worden niet vergeten, zo kan je gedurende het voorseizoen 3 uur per dag gratis gebruik maken van de wellness. Je verblijft met je eigen kampeermiddel op onze mooie ruime en kindvriendelijke plaatsen van 100 tot 125 m2. Kom met een eigen tent of neem je caravan mee. Wel het buitengevoel maar niet helemaal back to basic? Reserveer dan een privébadkamer in het sanitairgebouw. Dan heb je het hele verblijf lang een eigen douche en toilet. Wel zo fijn!
 • Früher SommerKomfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  14

  Komfort Stellplatz oder Kleinkinder Stellplatz

  ab 303,00
  von 24. Juni 2017 bis 8. Juli 2017
  Ontdek wat het eiland Walcheren allemaal te bieden heeft tijdens ons Voorzomer arrangement. Huur een fiets en fiets langs alle dorpjes en steden. Of geniet op de camping van de wellness, die in het voorseizoen iedere dag 3 uur gratis te gebruiken is. Natuurlijk is ons animatieteam aanwezig om ook de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Je verblijft met je eigen kampeermiddel op onze mooie ruime en kindvriendelijke plaatsen van 100 tot 125 m2. Kom met een eigen tent of neem je caravan mee. Wel het buitengevoel maar niet helemaal back to basic? Reserveer dan een privébadkamer in het sanitairgebouw. Dan heb je het hele verblijf lang een eigen douche en toilet. Wel zo fijn!

Beurteilung

  Broschüre ansehen

  Herunterladen